Slett IMAP-oppsett for Apple Mail i macOS

Veiledningen viser hvordan du sletter ditt IMAP-oppsett for Apple Mail på Mac.

Det avkreves tofaktorautentifisering for e-post på UiO. Fra og med 1. mai 2023 vil IMAP kun være tilgjengelig for maskiner på UiOs fastnett og trådløse nett. Dersom du befinner deg utenfor UiO, vil du ikke kunne lese e-post med IMAP med Apple Mail.

For fortsatt kunne lese e-post med Apple Mail må du etter denne dato bruke Apple Mail med Exchange. Du anbefales gjøre denne endringen allerede nå!

Slette IMAP-oppsett

1. Gå til Systeminnstillinger og velg Internettkontoer fra menyen til venstre.

Skjermbilde av Internettkontoer i Systeminnstillinger
  2. Velg oppføringen for ditt IMAP-oppsett for UiO (blått ikon med @)
  3. I vinduet for ditt IMAP-oppsett, klikk på knappen Slett konto... .

Skjermbilde av IMAP-oppsett under Internettkontoer i Systeminnstillinger

4. Dersom du ikke alt har et Exchange-oppsett for Apple Mail og ønsker å sette det opp, følg denne veiledningen.
Publisert 31. mars 2023 09:15 - Sist endret 31. mars 2023 11:06