Outlook Mobile (iOS og Android)

Outlook Mobile for iOS (iPhone og iPad) og Android skal ikke brukes ved UiO.

Ut fra sikkerhetshensyn blokkeres Outlook Mobile for bruk med ansatte og studenters e-postkonto ved UiO.

Din e-postdata sendes til og lagres i Microsofts skyservere.

Outlook-appen for iOS og Android kobles ikke direkte til UiOs Exchange-server. I stedet kobles den til Microsoft 365 (skyen), og skytjenesten bufrer e-postdataene dine. Microsofts skytjeneste fungerer dermed effektivt som en mellommann.

Outlook-appen gjør det ikke klart for deg som sluttbruker at dette skjer. Faktisk vil den typiske sluttbruker ikke ha noen anelse om at dette skjer.

Publisert 20. mars 2023 13:57 - Sist endret 21. mars 2023 10:12