Kall inn til møte og reserver møterom – Android

1. Åpne kalenderen.

2. Merk den aktuelle datoen og trykk på + i menylinjen.

3. Sørg for at riktig kalender er valgt. Kalenderen du sist benyttet til å opprette møte vil være valgt. Du ser navnet på kalenderen øverst på skjermen.

UiO-kalender er valgt

4.Skriv inn ønsket tittel på møtet.

5. Du kan legge inn hvor møtet skal være på et kart, men må ikke. Du velger møterom senere. Merk deg at mottakeren må ha tilgjengelig verktøy for å åpne kart i sin kalender for å kunne se dette.

6. Velg tidspunkt for møtet. Er det ett heldagsmøte kan du angi det.

7. Trykker du på More kan du:

• Endre tidssone.
  • Velge om dette er ett gjentagende møte til fast tidspunkt
  • Velge når det skal sendes ut påminnelse.
  • bestemme hvordan aktiviteten vises for andre i din kalender.

Ekstra valg under More

8. Her inviterer du deltagere og legger til møterom. Skriv navn eller brukernavn og det vil fortløpende dukke opp forslag fra adresseboken. Møterommet legges til på samme måte som en deltaker. Det er viktig at du vet hva møterommet du ønsker å benytte heter, da det ikke er noen liste over alle møterom her.

bokser for å legge til deltakere

9. Klikk på Check availability for å se deltagerne og møterommets kalendere.

kalenderoversikt

10. Når du har fylt ut alle punktene, booker du møtet ved å velge Done øverst i bildet.

11. Invitasjon sendes ut til deltagerne og eventuelle møterom blir reservert. Møtet skal nå dukke opp i din kalender.

møtet i kalenderen din

Publisert 26. okt. 2016 08:44 - Sist endret 11. nov. 2021 14:48