Flytt data mellom Google og Google Workplace

Flytt data fra Google-konto til Google Workplace

1. Opprett en egen mappe på din private Google-konto og flytt dokumentene du ønsker å flytte til denne mappen.
  2. Last ned mappen på din lokale maskin.
  3. Følg denne veiledningen for å lære hvordan du laster opp data til Google Drive.

Flytt data fra UiOs Google Workplace til annen Google-konto

Hvis du ønsker å overføre noen av dataene dine til en annen Google-konto, kan du følge veiledningen til Google for å overføre dine data.

Endre eierskap på dine filer

Når du endrer rolle eller forlater UiO, kan det være at andre har behov for noen av dine filer. Følg Googles veiledning for å endre eierskap på dine filer.

Store mengder data

Øvre grense for UiO Google Drive er 15 GB per bruker. Google Drive er derfor ikke egnet for lagring av store mengder data.

Publisert 6. des. 2018 11:32 - Sist endret 17. okt. 2022 14:37