Hangouts, Meet og Chat

Hangouts, Meet og Chat er alle apper innenfor området samhandling i Google Workplace, men Google tilbyr nå overlappende funksjonalitet i disse da tanken er at Meet og Chat på sikt skal overta for Hangouts.

Når kan jeg bruke Hangouts?

Du kan bruke Hangouts når du skal chatte med enten en UiO-bruker som ikke har Google Workplace-konto, eller med brukere utenfor UiO. Brukerne du skal chatte med må ha en Google-konto.

Når kan jeg bruke Meet og Chat?

Dersom du skal arrangere møte eller chatte med en UiO-bruker som har Google Workplace-konto, kan du bruke Meet og Chat.

Begrensninger

UiO har ikke aktivert Gmail- og kalenderfunksjonen i Google Workplace. Dette er fordi Exchange er UiO sitt foretrukne e-post- og kalendersystem. Det betyr at for eksempel Send e-mail og Schedule event i Hangouts-menyen ikke kan brukes.