Privat Microsoft-konto registrert på UiO-adressen din

Hvis du har brukt UiO-e-postadressen din til registrering av en Microsoft-relatert konto tidligere kan det oppstå problemer når du tar i bruk MS 365 på UiO.

Mange på UiO bruker sin UiO-e-postadresse også privat. Hvis du har en privat MS 365-konto (tidligere Office 365), Skype-konto eller en annen Microsoft-konto der du bruker din UiO-adresse til innlogging, bør du hente ut for eksempel kontaktinformasjon fra Skype, og sikkerhetskopiere filer du har på OneDrive før du installerer Office 365 fra UiO.

Office 365 slår i enkelte tilfeller sammen alle kontoer som er registrert på én adresse, og da kan du miste data når du installerer OneDrive eller Skype for Business som en del av Office 365-pakken.

Enkelte som allerede har brukt sin UiO-e-postadresse til en Microsoft-konto får ikke logget inn på Office 365 i det hele tatt.

Publisert 15. sep. 2016 10:51 - Sist endret 27. aug. 2021 14:04