Finne Object ID for et team

Slik finner du et teams unike ID.

1. I din foretrukne nettleser går du til https://teams.microsoft.com.
  2. Velg deretter det Teamet du ønsker Object ID for. Klikk på de tre horisontale prikkene øverst til høyre i Teams og velg Få kobling til kanal.Skjermbilde av menyvalget Få kobling til kanal
  3. Kopier adressen som kommer opp i vinduet med knappen Kopier.Skjermbilde av kopiere koblingsadressen
  4. Lim adressen inn i en tekstbehandler slik at du enkelt kan kopiere ut Object ID.Skjermbilde: Kopier ut Object ID fra koblingsadressen

Publisert 28. juni 2021 20:49 - Sist endret 15. sep. 2021 11:36