Bilder og album

Educloud har funksjonalitet for å lage album, laste opp og dele bilder og enkel bilderedigering. Trykk på Photos i banneret øverst i nettleser for å se album og bilder du har tilgjengelig.

Herfra kan du opprette nye album og laste opp bilder og bildefiler. Velg Album i venstre kolonne, og klikk deg videre til det album du ønsker å se på eller laste opp filer til. Om du ikke har noen album, eller ønsker å opprette et nytt, trykk på " + New album".

Når du er inne i et album kan du laste opp nye bilder eller bildefiler, ved å trykke på "+ Add" i høyre hjørne.

bilde av hvordan man laster opp en fil

Educloud share har funksjonalitet for enkel bilderedigering. Trykk på bildet du ønsker å redigere, og klikk på blyanten i høyre hjørne.

redigering av bilder i educloud share

Du kan tegne på et bilde, sette inn tekst, endre størrelse på bildet, og annen enkel funksjonalitet. Hvis du ønsker å lagre det redigerte bildet, husk å trykke på Save.

Publisert 11. juni 2023 13:06 - Sist endret 31. okt. 2023 15:26