Opplasting og nedlasting

For å laste opp i Educloud share kan man enkelt dra filene man ønsker fra datamaskinen sin inn der man ønsker å ha dem.

Det er også mulig å trykke på pluss tegnet øverst til venstre for å få opp muligheten til å laste opp filer.

Undermeny for oppretting eller opplasting av ny fil

Man kan laste ned filer ved å trykke på de tre prikkene som man finner ved siden av share knappen. Da får man mulighet til å blandt annet laste ned filen.

Undermeny som kommer opp når man trykker på de tre prikkene ved en fil

Her har man også mulighet til å velge "Edit locally", om man ønsker å jobbe videre i desktop-appen.

Publisert 11. juni 2023 12:11 - Sist endret 31. okt. 2023 15:24