Fjerne jobb profil fra Android

Dersom du har meldt din privatkjøpte telefon inn i UiO sin driftsplatform, kan du melde den ut når du selv ønsker. Dette vil medføre at alt som ligger i "Jobb profilen" blir fjernet fra telefonen, inkludert mail, bilder dokumenter etc. Data og apper i "privat profilen" blir ikke berørt.
!! Denne veiledningen gjelder kun privatkjøpte mobiltelefoner,
som er frivillig innrullert i UiO sin driftsplatform.
  1. Åpne Intelligent HUB, og trykk på Support knappen nederst på skjermen.
  2. Under My Devices, velg Current device.
  3. Trykk på Enrollment under Device Status.
  4. Trykk Unenroll device og bekreft på spørsmål om dette.

Publisert 10. jan. 2023 10:53 - Sist endret 16. jan. 2023 11:46