Lagrings- og samarbeidsløsninger for Mac

OneDrive

Microsoft 365 og dens OneDrive er det foretrukne lagringsområdet for personlige filer.

Med OneDrive får du tilgang til dine filer fra alle enhetene dine og fra Microsoft Office og Teams.

Dropbox

UiO-Dropbox er en populær lagringstjeneste for Mac-brukere.

Med UiO-Dropbox får du tilgang til dine filer fra alle enhetene dine.

Google Suite

Google Suite er en lagringsløsning i skyen som UiO har databehandleravtale for.

Med Suite for du tilgang til dine filer fra alle enhetene dine. Det gis ikke brukerstøtte for tjenesten.

Hjemmeområde

Dersom du ikke ønsker å bruke en skytjeneste til å lagre dine filer, kan nettverksmontert hjemmeområde brukes.

Filer på hjemmeområde kan lastes ned og opp med programmet Cyberduck.

iCloud

UiO har ikke databehandleravtale med Apple for bruk av iCloud, og man bør derfor være forsiktig med bruk av denne.