Recovery key

Om harddisken er kryptert og passordet blir glemt kan det være litt vanskelig å få tak i sine egne data. Veiledningen gir deg Recovery keyen så du kan låse opp harddisken. Dette forutsetter at maskinen er innrullert i mobil.uio.no.

1. Først må man logge inn på https://mobil.uio.no/mydevice

2. Gå inn på details

3. Velg "More" og så "Security"

4. Du vil så få opp din recovery key

Hvis dette ikke stemmer for deg så kan du sende inn en sak til it-support@uio.no for å få hjelp.

NB! For å få utlevert en recovery key må du møte opp personlig og fremvise gyldig legitimasjon.

Publisert 5. nov. 2018 13:33 - Sist endret 3. feb. 2022 10:51