Programvare for Mac ved UiO

Managed Software Center

På Macer eid av UiO og i driftsopplegg, kan brukere installere programvare fra selvbetjeningsportalen Managed Software Center.

Macprog

På nettstedet Macprog kan en laste ned programvare som UiO har lisenser til din private Mac. Nettstedet inneholder også noe programvare som ikke er gjort tilgjengelig i Managed Software Center.

Homebrew

Veiledningen viser hvordan du kan ta i bruk pakkebehandleren Homebrew og noen eksempler på programmer og verktøy du finner der.

UiO-Programkiosk

Programkiosk gir deg tilgang til hjemmeområdet ditt og en stor mengde programmer uten at du trenger å installere programmene på maskinen du bruker.