Hvordan bruke læringsassistenter som et tillegg til ordinær undervisning

Vil du vite hvordan du kan anvende læringsassistenter i dine emner for å styrke både det faglige og sosiale miljøet? Bli med og få inspirasjon og ideer til hvordan ditt emne kan ta unytte av læringsassistenter som en ekstra ressurs i undervisningen!

Bildet kan inneholde: student, læring, ungdom, moro, samtale.

En læringsassistent skal være en støtte for studentene i deres læringsarbeid. LINK har utviklet en ressursside for læringsassistenter(krever innlogget UiO-bruker) som kan brukes til kompetanseheving for læringsassistenter. I dette seminaret skal du få innsikt i hvordan læringsassistenter har blitt anvendt på ulike institutter og erfaringer som er gjort rundt dette arbeidet. 

Siri Marie Aamodt kommer for å presentere hvordan arbeidet med læringsassistenter gjøres på Humanistisk fakultet. Med seg har hun Vilde Fagermoen som har jobbet som læringsassisstent på HF det siste året. 

 

Program: 

13.00: Introduksjon LINK

13.05: Læringsassistenter - Hva, hvorfor, hvordan? v. Siri Marie Aamodt

13.25: Hva trenger en læringsassistent? Fra en læringsassistents perspektiv v. Vilde Fagermo

13.40: Spørsmålsrunde

 

Velkommen!

 

 

Påmelding

Av smittevernshensyn er det et begrenset antall plasser i auditoriet og det må føres en deltakerliste. Vi ber deg derfor om å melde deg på om du deltar i auditoriet. 

Har du ikke anledning til å delta fysisk på seminaret er det mulig å følge seminaret via Zoom, men det vil da ikke være anledning til å stille spørsmål. (Du må registrere deg og får tilsendt en kode på e-post du bruker for å komme inn i møtet. Når du registrerer deg bruker du brukernavn@uio.no som e-postadresse). 

 

Arrangør

LINK
Publisert 4. aug. 2020 16:14 - Sist endret 3. mai 2023 13:41