Registrere instrumenter

Et instrument defineres som alt som har en kalender (det kan være hva som helst som trenger en kalender: et rom, utstyr etc). Det er kun "core admin" som kan legge til og endre informasjon på et instrument.

BookitLab er oppgradert den 12. nov 2023 og fikk mange endringer i navigasjon osv. Dette gjelder særlig prosjekt/core admin brukere. For mer info, se på denne filen (kun på engelsk). Veiledninger skal oppdateres fortløpende.

Hvor kan et instrument opprettes?

Klikk de følgende for å komme fram til siden der en ny instrument opprettes:

1. "ADMIN PANEL", den nederste på navigasjons meny (på den venstre siden)
  2. "INSTRUMENTS" på navigasjons meny
  3. "Instruments List" rett under "INSTRUMENTS"
  4. Blå "+" ikonet oppe i høyre hjørnet

Der velg mellom de følgende tre alternativene:

• "CREATE AN INSTRUMENT BY CLONING AN EXISTING ONE" (opprett et instrument ved å kopiere en som allerede eksisterer)
  • "CREATE AN INSTRUMENT FROM TEMPLATE" (opprett et instrument fra ved å bruke en mal)
  • "CREATE AN INSTRUMENT FROM SCRATCH" (opprett et instrument fra bunnen)

Hvis det er det første instrumentet du lager, velg "CREATE AN INSTRUMENT FROM SCRATCH". ​

Man kan velge mellom ulike «Instrument Availability», men dette vil ikke automatisk påvirke innstillingene på instrumentet. Så for å starte med, kan man velge "Freely bookable".

Registrer et instrument

Etter å ha klikket på "CREATE AN INSTRUMENT FROM SCRATCH", gjør de følgende:

1. Fyll inn i hvert fall de følgende feltene:
    • "NAME" feltet: Instruments navn i form av [produsent - modell - funksjon – "benevning"/nummerering]. Vær oppmerksom på at navnet må være unikt på tvers av hele UiO.
    • "CORE" feltet: Velg din "core" fra trekkspillet
  2. Klikk "Submit" knappen nederst.

Da er instrument registret i systemet og kan redigeres for videre oppsetting.

Publisert 31. aug. 2022 08:51 - Sist endret 10. nov. 2023 12:09