Prosjektstyring med Boards

Under Deck i øverste meny finner man en tjeneste som heter Boards, og som gir mulighet til enkel prosjektstyring i form av boards, med tilhørende oppgaver og to-do-liste.

Navigering til deck-funksjon

Her kan man enten redigere eller opprette nye Boards, og holde orden på prosjekter eller arbeidsoppgaver.

Ved å trykke på knappen som heter Details helt til høyre, kan man også få mulighet til å dele et Board med andre.

deling av boards

For å opprette en ny oppgave innenfor en kolonne, trykker man på +-symbolet ved den ønskede kolonnen. For en gitt oppgave/task kan man endre innstillinger ved å trykke på de tre prikkene. Her kan man f.eks. gi en oppgave til en av personene som er tilknyttet et Board.

tildeling av en oppgave

Velger man Card details, vil man også kunne legge inn mer informasjon om en gitt oppgave, og kunne sette en tidsfrist for når oppgaven skal være ferdig.

detaljerte innstillinger for en task i et board

Setter man en tidsfrist, vil denne også vises i kalenderen din i Educloud share (se egen veiledning).

Alle oppgaver som legges inn i Boards, vil også kunne vises som en liste under Tasks. Disse finner du om du navigerer til Tasks i menyen øverst i Educloud share.

task-liste

Publisert 11. juni 2023 13:50 - Sist endret 31. okt. 2023 15:29