Kalender

Educloud share har en enkel kalender-funksjon. Du kan både opprette en personlig kalender, og delte kalendre for team eller grupper. Velg kalender-ikonet øverst på siden i nettleser.

banner-visning valg kalender

Kalenderen i Educloud er ikke knyttet til din kalender i Exchange.

bilde av kalender i educloud share

For å opprette en ny kalender, trykk på New calendar, og velg den typen du ønsker. Deretter kan du dele kalenderen ved å trykke på blyanten ved siden av kalender-navnet.

I det nye vinduet som kommer opp kan du velge hvem du vil dele kalenderen med.

deling av kalender

Du kan både legge til andre i Educloud-prosjektet ditt direkte, eller du kan lage en lenke som kan deles med andre, på samme måte som for dokumenter (se egen veiledning).

Publisert 11. juni 2023 13:20 - Sist endret 31. okt. 2023 15:27