Registrer kortet ditt i utskriftsløsningen

Alle ansatt- og studentkort ved UiO blir normalt lagt inn i utskriftssystemet automatisk.

Veiledning for å registrere kort i utskriftssystemet

• Gå til printeren du skal skrive ut fra
    • Husk å sjekke at printeren er skrudd på og viser skjermen for å logge inn som vist under.
    • Bildet kan inneholde: font, visningsenhet, elektronisk apparat, multimedia, skjermdump.

• "Tap" kortet for å logge inn
    • "Tæpp" eller hold kortet over leseren på printeren, som registrerer kortet ditt når du skal logge inn på printeren. En ny skjerm vil vises som ber deg oppgi ditt brukernavn og passord for å registrere kortet ditt.
    • Bildet kan inneholde: font, skjermdump, rektangel, visningsenhet, elektronisk apparat.

• Oppgi din påloggings-informasjon
    • Oppgi ditt brukernavn og passord for din UiO-bruker som vist under. Når du har gjort dette trykker du på knappen "Tilknytt kort"/"Associate card", kortet skal da være registrert.
    • Bildet kan inneholde: font, duppeditt, visningsenhet, skjermdump, rektangel.

• Sjekk at kortet ble vellykket registrert
    • Ble kortet ditt vellykket tilknyttet din konto vil du få opp beskjeden som visst under. Trykk så på "OK".
    • Bildet kan inneholde: rektangel, font, visningsenhet, elektronisk apparat, teknologi.

• Du er nå klar til å skrive ut
    • Når kortet ditt er tilknyttet kontoen din kan du logge inn på nytt for å hente din utskrift. "Tæpp" eller hold kortet ditt over kort-leseren på printeren for å logge inn og hente din utskrift.

Søk i veiledningene
Kontakt brukerstøtte:

Ring oss

Vi har åpent mellom 08:30 og 17:00 på hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 på lørdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din forespørsel via e-post til: it-support@uio.no.

Gå til e-post

Book et videomøte over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videomøte

Chat med oss

Vår chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 på hverdager.

Åpne chat

Publisert 13. juli 2015 13:55 - Sist endret 21. mai 2024 14:48