Dele kalender i webmail

Standardinnstillingen for kalendere på UiO er at alle kalenderbrukere på UiO kan se når du er ledig eller opptatt. Du kan begrense dette, eller gi andre tilgang til også å se hvilke møter du er på.

Dele en kalender:

1. Klikk på Del i kalenderen og velg at du vil dele Kalender. Det er den som er standard-kalenderen ved UiO, om du skulle ha flere kalendre.

Skjermbilde av OWAs kalender og dens del-knapp

2. I vinduet som kommer opp velger du hvem du vil dele kalenderen din med. Her kan du søke opp enkeltbrukere eller grupper du vil gi en annen tilgang enn det som er standard.

Vær oppmerksom på at hvis den du vil dele med ikke ligger i adresseboken din, må du klikke på Søk i katalogen

Skjermbilde av deledetaljer for kalenderen din i OWA

3. Velg hvor mye du vil dele av kalenderinformasjon med personen(e) eller gruppen. Du har valgene Kun tilgjengelighet, Begrensede detaljer, Alle detaljer, Redaktør og Representant.
  4. Klikk på Send for å aktivere delingen av kalenderinformasjonen.
Søk i veiledningene
Publisert 2. mai 2021 20:05 - Sist endret 21. juni 2022 12:12