Oppdatere et eksisterende møte, legge til eller fjerne deltakere

Du kan legge til eller fjerne deltagere i et møte også etter at invitasjon er sendt.

Noen ganger kan det være behov for å invitere flere enn dem du opprinnelig inviterte da møtet ble opprettet. Slik gjør du det:

1. Klikk på møtet i kalenderen en gang. Velg Rediger i vinduet som kommer opp.

Skjermbilde av informasjonsvindu om møte i OWA
  2. Det samme vinduet som du kaller inn til møte kommer nå opp. Her kan du endre på tidspunktet, møterom og deltakere.

Skjermbilde av OWA - kall inn til møte (nå for å redigere innkallingen)
  3. Avslutt redigeringen med å klikke på knappen Send.
  4. Du blir spurt om du vil sende en oppdatering til alle deltakere, eller kun til de du legger til. Normalt bør du kun sende til de du eventuelt har lagt til.

Søk i veiledningene
Publisert 2. mai 2021 20:05 - Sist endret 21. juni 2022 12:12