Kalle inn til et repeterende møte i OWA

Opprette en innkalling til et møte eller en hendelse som gjentar seg jevnlig.

Lage et repeterende møte

1. Klikk på Ny oppe til venstre i OWAs kalender som når du oppretter en vanlig innkalling.
  2. Skriv inn tidspunktet for når møtet starter og slutter.
  3. Standard er at et møte ikke gjentas, men en har muligheten til å sette at møtet skal gjentas med en bestemt frekvens eller velge Annet... hvor du selv kan definere hvordan møteserien skal gjentas.

Skjermbilde av møteinnkalling med alternativer for gjentakelse
  4. Avslutt med å klikke på Lagre. Invitasjonen vil da sendes og alle som aksepterer vil få lagt alle møtene inn i kalenderen sin.
Søk i veiledningene
Publisert 2. mai 2021 20:05 - Sist endret 21. juni 2022 12:12