Hvor er webmail-kalenderen min?

Webmail (OWA) inneholder både E-post, Kalender, Personer og Oppgaver. Som standard åpnes OWA på e-post når du logger inn. Du aksepterer møter direkte i e-posten, og de legges da automatisk inn i kalenderen. Når du vil vise kalenderen, klikker du på Kalender fra applikasjonsmenyen øverst til venstre.

Skjermbilde av applikasjonsvelgeren i OWA - bytt til Kalender

Søk i veiledningene
Publisert 2. mai 2021 20:05 - Sist endret 21. juni 2022 12:12