Slik behandler du søknader om medlemskap i et TSD-prosjekt

Denne artikkelen er beregnet på prosjektledere, ikke prosjektmedlemmer.

1. Gå til TSD Selfservice og trykk på Administer your project under Project administration.

Innlogging prosjektadministrasjon

2. Identifiser deg med TSD-brukernavn, passord og engangskode, eller logg inn med ID-porten.

Logg inn.vindu

3. Du kommer nå til admin-portalen for prosjektet. Gå til listen over ubehandlede søknader

admin-portalen

4. Velg hva du vil gjøre, og trykk på Proceed to confirmation.Lag bruker

5. Du blir nå bedt om å bekrefte handlingen. Klikk på Confirm changes.

6. Se over endringene som er blitt gjort med søknadene.

Publisert 25. mai 2021 14:28 - Sist endret 28. aug. 2023 10:32