TSD Samtykkeportalen

Server: consent-portal.tsd.usit.no

TSD-samtykkeportalen lar deg gjennomgå og administrere samtykker som er samlet inn for TSD-prosjekter. Du logger inn på TSD Consent Portalen via ID-porten. For den interne samtykkeadministrasjonsportalen, se denne siden i stedet.

TSD-samtykkeportalen muliggjør tre typer funksjonalitet, som er tilgjengelige via fanene i navigasjonslinjen øverst:

Consent
Lister opp alle skjemaene du har samtykket til.
Referrals
Liste over alle henvisninger fra pasienter (kun for klinikere).
Add referral
Opprett en ny henvisning basert på et henvisningsskjema (kun for klinikere).

Hvis du ikke ser noen skjemaer oppført under noen av disse kategoriene, betyr det at de respektive skjemaene for øyeblikket ikke er tilgjengelige for deg.

I sammenheng med TSD-samtykkeportalen står begrepet "skjema" for et Nettskjema-skjema.

Gjennomgang av samtykke

Screen shot: reviewing consent

(Tilgjengelig via fanen Consent)

Hvert element på listen representerer samtykke du har sendt inn, inkludert tittelen på skjemaet og datoen for siste oppdatering. Tallet i den blå boblen på høyre side av hvert listeelement indikerer antall innleveringer som er tilgjengelige for skjemaet.

Klikk på det øyelignende symbolet på venstre side for å se en hyperlenke til det originale Nettskjemaet. Under lenken finner du en utskrift av alle svarene dine knyttet til skjemaet. Transkripsjonen inneholder en liste over alle spørsmål og svar på skjemaet, sammen med en unik innsendings-ID og tidsstemplet som indikerer når innsendingen ble mottatt.

Klikk på det øyelignende symbolet en gang til for å skjule den sekundære informasjonen.

Liste henvisninger

Screen shot: listing referrals

(Tilgjengelig via fanen Referrals)

Leger kan bruke "henvisninger" for å innhente samtykke fra pasienter. Fanen Referrals viser personene du har henvist.

Tallet på høyre side angir hvor mange innleveringer som er mottatt for det aktuelle skjemaet.

Klikk på det øyelignende symbolet for å vise detaljer om innsendingene mottatt for skjemaet. Hver innsending inkluderer en hyperkobling som brukes til å bekrefte skjemaet, og om innsendingen er bekreftet.

Å klikke på det øyelignende symbolet en gang til skjuler detaljene.

Legge til henvisninger

Screen shot: adding referrals

(Tilgjengelig via fanen Add referrals)

Å legge til henvisninger betyr å opprette flere henvisninger relatert til bestemte skjemaer.

For å hente og dele hyperkoblingen til et skjema, klikk på Show link-knappen. Ved å klikke på knappen åpnes et panel som viser en hyperkobling. Velg innholdet i skjemafeltet og kopier det til utklippstavlen. Du kan lime inn koblingen i et hvilket som helst dokument, for eksempel en e-post.

Søk i veiledningene
Kontakt brukerstøtte:

Ring oss

Vi har åpent mellom 08:30 og 17:00 på hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 på lørdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din forespørsel via e-post til: it-support@uio.no.

Gå til e-post

Book et videomøte over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videomøte

Chat med oss

Vår chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 på hverdager.

Åpne chat
Publisert 6. sep. 2022 13:53 - Sist endret 20. sep. 2022 13:40