La andre lese e-posten din i Outlook

Du kan la andre skal lese e-posten din og skrive e-post i ditt navn.

1. På infosiden i Backstage-visning klikker du Kontoinnstillinger, og i listen klikker du på Representanttilgang.menyvalg for representanttilgang
  2. Dialogboksen Representanter åpnes.
  3. Klikk på Legg til... og velg den personen du vil gi tilgang.legg til-knapp
  4. I Representanttilatelser velger du så hva personen skal kunne gjøre.
  5. I eksempelet under har Sverre fått lov til å sende e-post på vegne av meg.Sverre har fått tillatelse

I e-posten som Sverre sender, ser det da slik ut:

From: Sverre Didriksen On Behalf Of Steinar Skogheim
Sent: Tuesday, March 04, 2014 1:17 PM

Søk i veiledningene
Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 25. okt. 2021 09:19