Outlook på bærbar eller privat maskin

Denne veiledningen er for deg som skal installere på en bærbar eller privat maskin med Windows 10 og Office 2016 eller nyere.

Oppgradering av Outlook

Etter oppgradering til ny Outlook vil resultatet avhenge av om du har en mailprofil.
Eksisterer profilen vil Outlook sannsynligvis starte normalt.
Hvis dette ikke skjer kan det hjelpe å slette profilen.
Hvis profilen ikke eksisterer, vil du komme inn i veiviseren.

På en nyinstallert maskin kommer du ved første gangs bruk inn i veiviseren.

Veiviseren

1. Får du spørsmål om kontoen skal opprettes på en tjener eller lokalt, velger du tjener.
  2. Her fyller du inn navn, din primære e-postadresse og passord før du trykker Next:Vindu for innfylling av  navn og epostadresse
  3. Når bildet under kommer opp, trykker du på Allow:Tillat denne siden å konfigurere dine server instillinger
  4. Når du får opp innloggingsbildet, må du trykke på Use another account:Oversikt over brukere
  5. Så må du skrive inn uio\brukernavn og passord:Logg inn med UIO brukernavn og passord
  6. Trykk OK og Finish, og du kommer inn i Outlook.
Søk i veiledningene
Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 5. juli 2021 11:40