Publisere kalenderen fra Outlook

Slik deler du kalenderen din med noen utenfor UiO.

1. Under fanen Home i kalenderen finner du en gruppe som heter Share.share-fane
  2. Klikk på Publish Online og velg Publish This Calendar. Hvis du allerede har publisert kalenderen din, er det alternativet under som er aktivt.liste med valg
  3.  Du vil nå bli sendt over til OWA og etter at du har logget inn kommer siden under opp, og du velger hvor mye du vil publisere.OWA i grensesnittet
  4. Når du trykker på start publishing, får du opp to lenker. Den første (ics) gir en annen tilgang til å åpne kalenderen din i Outlook, Gmail eller et annet kalenderprogram som støtter ical. Den andre (html) er en lenke som kan brukes i en nettleser.
  5. Ta godt vare på disse lenkene, for alle som får tak i dem kan se den publiserte kalenderen din.
  6. Du kan senere stoppe publiseringen, eller endre hva som skal vises.valgmuligheter for publisering
Søk i veiledningene
Publisert 29. nov. 2018 10:59 - Sist endret 5. jan. 2022 09:13