Repeterende møter i Outlook-kalenderen

Hvis du skal lage et repeterende møte bør du åpne kalenderen til rommet du har tenkt å bruke, så du ser når det er ledig.

For repeterende møter, vil Room Finder bare se på det første møtet i serien. I eksempelet under er det satt opp et repeterende møte som skal finne sted hver fredag i 3 uker.

1. Velg Recurrence for å bestemme hvordan møtet skal repetere.recurrence-knapp
  2. Bruk Room Finder for å velge rommet du vil bruke.room finder
  3. Send invitasjonen. Hvis rommet er ledig alle dager, og det ikke er satt noen form for begrensning, vil du nå få beskjed om at du har reservert rommet.
  4. Hvis rommet derimot er opptatt en av dagene, vil du få en e-post som den under.avslag på reservasjon
  5. Rommet i eksempelet er opptatt fredag 19. september, og dermed får du avslag på alle dagene. I og med at du ser hvilken dag reservasjonen gjelder, kan du åpne din og rommets kalender ved siden av hverandre, og se når du og rommet er ledig.
  6. Du kan ta tak i møtet med musa og dra det til et passende tidspunkt.flytting av møte
  7. Når du har flyttet møtet, får du spørsmål om flyttingen bare skal gjelde dette ene møtet. Svar OK.                                                              send oppdatering-knapp
  8. Dobbeltklikk på møtet (som fremdeles ligger på gammel tid) og trykk Update.
  9. Svar OK på spørsmålet under.                                                                                åpne denne forekomsten-knapp
  10. Nå vil forekomsten åpnes, og du velger Send Update.repeterende forekomster
  11. Du vil få et spørsmål om du vil endre på bare denne forekomsten, og det svarer du ja på.
  12. Så åpner du den første forekomsten i serien, svarer OK i boksen under.åpne serien
  13. Velg Send Update.
  14. Velg Send Anyway på spørsmålet i boksen under.send anyway-knapp
  15. Nå vil møtene dine dukke opp i rommets kalender.kalender
Søk i veiledningene
Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 5. jan. 2022 09:13