Legge til mange medlemmer i et team

Med enkle metoder kan du legge til mange deltakere i et team.

For et åpent (Public) Team

For et åpent team anbefaler vi at du deler en lenke til Teamet.

Trykk på de tre prikkene ved siden av Teamet ogg velg Get link to team.

Bildet viser hvordan du finner lenken til et Team

Alle som får lenken kan da klikke på den og komme rett inn i teamet.

Du kan også gjøre dette for et lukket Team, men vil da måtte godkjenne forespørsler fra alle som benytter lenken. Vi anbefaler derfor metoden under.

For et lukket team

Vi anbefaler at du deler en kode med de du vil invitere om det er for mange til å melde inn manuelt. Dette gjelder bare UiO-brukere. Gjestebrukere kan ikke bli med ved hjelp av en kode.

1. Trykk på de tre prikkene og velg Manage Team.Bildet viser hvordan du finner en kode man kan bli med i Teamet med
  2. Deretter velger du Settings > Team code og klikker på Generate.Bildet viser hvordan du lager en kode for Teamet
  3. Alle som får denne koden kan bli med i det private teamet.
  4. For å bruke denne koden må en bruker velge Join or create a team, og så skrive inn koden under Join a team with a code.Bildet viser hvordan en bruker blir med i et Team ved hjelp av en kode

Hvor mange kan du ha med i et video-møte?

Det kan være maks 250 personer med i en videokonferanse.
Les mer om Teams-spesifikasjoner.

Søk i veiledningene
Kontakt brukerstøtte:

Ring oss

Vi har åpent mellom 08:30 og 17:00 på hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 på lørdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din forespørsel via e-post til: it-support@uio.no.

Gå til e-post

Book et videomøte over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videomøte

Chat med oss

Vår chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 på hverdager.

Åpne chat
Publisert 28. juni 2021 20:49 - Sist endret 10. okt. 2023 10:37