Hvordan kjøre Teams som en web-app

Teams kan settes opp som en webapp, med snarveier og automatisk oppstart.

Teams som webapp gjør at man slipper og laste ned, installerer og oppdatere programmet. Logg først inn på teams.microsoft.com

Teams vil først spørre om du vil motta meldinger og varsler i webappen, si ja og du må dobbeltbekrefte øverst i adresselinjen:

Skrivebordsvarsel

Velg deretter Innstillinger øverst til venstre (...), deretter Apps og "Install this site as an app":

Installer siden som en app

Teams vil nå lage snarveier til startmeny og oppgaveliste, og man kan og velge automatisk oppstart:

Velg om Teams skal starte opp automatisk:

Tilslutt må du godkjenne at Teams skal få tilgang til mikrofon og kamera, slik at du kan bruke Teams til videokonferanse:

Godkjenne kamera og mikrofon

Teams web-app kan og kjøres direkte fra kommandolinjen eller fra en snarvei:

"C:\Program Files (x86)\Microsoft\Edge\Application\msedge.exe" --app=https://teams.microsoft.com
Søk i veiledningene
Kontakt brukerstøtte:

Ring oss

Vi har åpent mellom 08:30 og 17:00 på hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 på lørdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din forespørsel via e-post til: it-support@uio.no.

Gå til e-post

Book et videomøte over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videomøte

Chat med oss

Vår chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 på hverdager.

Åpne chat
Emneord: teams
Publisert 19. sep. 2022 11:34 - Sist endret 10. okt. 2023 10:54