Avstemninger i Zoom

Avstemninger lar deg innhente informasjon under et møte og ta avgjørelser som krever deltakernes tilbakemeldinger.

Avstemming kan bare opprettes via nettversjonen av Zoom.

Opprette avstemming

1. Logg inn i nettversjonen av Zoom
  2. Opprett et møte under Meetings og klikk på lenken Schedule a New Meeting
  3. Klikk på Meetings igjen og velg det nylig opprettede møtet ved klikke på den teamet markert i blått
  4. På bunnen av siden hvor det står You have not created any poll yet klikk på Add
  5. Legg til tittel for avstemningen, skriv et spørsmål og og minst to svar respondentene kan velge mellom.
  6. Velg Add a Question for flere
  7. For å fullføre velg Save

Du sendes nå tilbake til Meeting-siden og kan se en liste over røstinger på bunnen.

Image may contain: Text, White, Font, Line.

Starte avstemming

1. Når et møte er startet klikker man på røsting-ikonet i bunnen av vinduet
  2. Velg Launch Polling for å starte (tittellinjen blir grønn)
  3. Stop eller endre avstemningen (om flere er opprettet) ved å velge End Polling
    • Avstemming kan byttes via nedpilen ved siden av tittelen til røstingen
      Image may contain: Text, Font, Line.
  4. For å dele resultatet med alle deltagere velg Share Results i avstemningsvinduet
  5. Lukk vinduet etter endt avstemming for å avslutte

Å lukke vinduet stopper ikke avstemningen. Det gjør du ved å avslutte avstemningen eller møtet.

Vil du vite mer?

Se Zooms egen dokumentasjon om avstemninger/polls

Søk i veiledningene
Kontakt brukerstøtte:

Ring oss

Vi har åpent mellom 08:30 og 17:00 på hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 på lørdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din forespørsel via e-post til: it-support@uio.no.

Gå til e-post

Book et videomøte over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videomøte

Chat med oss

Vår chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 på hverdager.

Åpne chat
Publisert 18. mars 2020 11:03 - Sist endret 7. okt. 2021 14:39