Registrering for deltakelse på Zoom

Registrering av deltakerne før de kommer inn i møtet øker sikkerheten og gjør det enklere å vite hvem som deltok.

Om det er snakk om en åpen forelesning eller et arrangement det URL er spredt bredt, kan det være lurt å bruke registrering for å hindre uønskede deltakere og zoombombing fra automatiserte prosesser (roboter).

Slik setter du opp registrering:

1. Opprett møtet du vil ha registrering for, på vanlig måte.

2. Gå til uio.zoom.us/. Klikk på Sign in, og logg inn med Feide (vanlig UiO-brukernavn og passord).

3. Klikk på Meetings i menyen til venstre i vinduet. Møtene du har opprettet, vises i en liste. Klikk på møtenavnet under Topic, og møteinnstillingene åpner seg.

4. Rull til helt nederst, og klikk på Edit this meeting-knappen, ved siden av Start this meeting. Nå kan du endre og redigere innstillingene for møtet.

• Merk avkrysningsruten for Required ved siden av innstillingen Registration.

registration required-knapp

5. Rull helt ned igjen, og klikk på Save. Nå ser du en oppføring på siden som heter Registration link. Det er denne du kopierer og distribuerer til deltakerne. Nederst på siden kommer det også opp andre innstillinger for registreringen, mulighet til å se hvem som har registrert seg, samt mulighet for branding med banner eller logo på siden de inviterte registrerer seg på.

Søk i veiledningene
Kontakt brukerstøtte:

Ring oss

Vi har åpent mellom 08:30 og 17:00 på hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 på lørdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din forespørsel via e-post til: it-support@uio.no.

Gå til e-post

Book et videomøte over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videomøte

Chat med oss

Vår chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 på hverdager.

Åpne chat
Publisert 29. juni 2020 16:33 - Sist endret 7. okt. 2021 15:26